Dorpsdag 6 oktober 2019 (Nieuw) !!

                      

Dorpsdag in Ospel op zondag 6 oktober

 Begin 2018 luidde het bestuur van de Haaze-hoof de noodklok: er moest wat gebeuren, anders zou het Haaze-hoof over een paar jaar niet meer bestaan.

Na deze noodkreet deed de Ospelse gemeenschap waar het goed in is: het bestuur kreeg nieuwe leden, in Joey en Christianne Sonnemans-Steuten werden nieuwe beheerders gevonden en er stonden vrijwilligers op om een helpende hand toe te steken. Na een aantal brainstormsessies ontstond er een ambitieus plan: de Haaze-hoof moet opengemaakt worden, er moet een gezellige ruimte gecreëerd worden zodat het ook écht een huis van de gemeenschap wordt. Om dit alles te bekostigen is er natuurlijk veel geld nodig. Gelukkig kende de gemeente én de provincie een subsidie toe. Veel vrijwilligers steken een helpende hand toe tijdens de verbouwing  maar dan is er nog een tekort. Daarom organiseert de werkgroep op zondag 6 oktober a.s. een Ospelse Dorpsdag. Op deze dag gebeurt er van alles in en rondom het Haaze-hoof. Er is een markt waar ondernemers, particulieren en verenigingen zich presenteren in het Haaze-hoof. Buiten staat de huifkar klaar om een ritje rond Ospel te maken,  ook binnen is er vertier voor de kinderen. We houden een bakwedstrijd, je kan hier nog aan meedoen: ben je goed in het bakken van cakes, taarten, cup-cakes of iets anders lekkers, doe dan mee! We sluiten de dag af met een spectaculaire veiling. Voor deze veiling hebben heel veel ondernemers en particulieren allerlei zaken beschikbaar gesteld, dit varieert van waardebonnen, kledingpakketten, schoenen, boodschappenpakketten enz., het is te veel om op te noemen! Op de website www.haaze-hoof.nl staat de volledige lijst met kavels voor de veiling. Onze deskundige veiling meester gaat er hopelijk voor zorgen dat deze veiling voor ons veel geld oplevert. Ook is er muziek:  Er zijn optredens van Slazh, Scary Kids, DJ Diego en ook het bekende duo “Toeval besteit neet” werkt mee. Kortom, het wordt een super gezellige dag!

De dorpsdag begint om 11.00 uur en zal rond 17.00 uur afgesloten worden. Wil je meer informatie over deelname of wil je meer informatie? Neem dan contact op met

Carin Sieben, tel. Nr 06-10071171 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. .

Zien we u op zondag 6 oktober in de Haaze-hoof in Ospel? Dit mag je niet missen!